donderdag 9 januari 2020

Zwembad in meppel

Bad Hesselingen in Meppel is een subtropisch zwembad met wedstrijdba binnen- en buitenba interactieve glijbaan, speeltuin, voetbalveld en ligweide. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad in Meppel vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Kees schreef: Een fantastisch leuk zwemba zowel binnen als buiten met een mooie speeltuin.

De interactieve glijbaan is helemaal te gek. De openingstijden van Bad Hesselingen Jan Tooroplaan in Meppel vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen. Lees reviews van Zwembad Hesselingen Meppel Drenthe Nederland.


Overdekt Subtropisch zwem paradijs Bad Hesselingen ligt in Meppel.

Het is een overzichtelijk zwembad met veel licht.

Het complete aanbod van Drentse zwembaden. Drenthe biedt hiervoor volop mogelijkheden in één van de vele zwembaden. Waterpolo, recreatief, wedstrijdzwemmen en zwemmen voor volwassenen. Op de parkeerplaats van Bad Hesselingen in Meppel is woensdagavond een auto grotendeels uitgebrand.


Meppel in de jaren 50: Het Parkzwembad in het Wilhelminapark. Het is niet de bedoeling dat u met de zwemlocatie belt met . Zwembad Het Erf Meppel Sport-Oefentherapeut Reina Boxem-van Beek t (0522) - 2236. Er is een recreatiebad voor jong en oud en een buitenbad van meter waarin het hele jaar kan worden gezwommen. Zwembad in Meppel, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Meppel - Bad Hesselingen heeft als subtropisch zwembad dat deels overdekt en deels in de buitenlucht ligt veel te bieden en dat uit zich in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts