vrijdag 31 januari 2020

Sporten via werkgever

Via uw werkgever kunt u uw abonnementsgeld laten verrekenen met uw brutosalaris. Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar liefst . Bereken uw eigen voordeel Bereken zelf uw eigen voordeel.

Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van uw werknemers, besparen uw werknemers op de . Weten jullie of er in Nederland een regeling bestaat waarmee je als werknemer goedkoper kunt sporten via je werkgever? Als medewerkers via de werkgever mogen sporten, doen ze het liefst een individuele sport: fitness, hardlopen of zwemmen. Bied je werkgever bedrijfsfitness via het NGP, maar bent je nog geen lid?

Vraag je PO afdeling dan om meer informatie omtrent het aanmelden. Voordelig een fitnessabonnement aanschaffen? Kies zelf je sportschool + type abonnement; Keuze uit meer dan 20sportscholen; Via je werkgever . Zo kan de werkgever bijdragen aan de vitaliteit van de werknemer. Vanaf januari gaat de nieuwe Werkkostenregeling (WKR) in. Als de werkgever een fitnesscentrum aanwijst waar iedereen mag sporten, zijn deze kosten aftrekbaar resp.


Sinds de verruiming van de regeling bedrijfsfitness mogen je medewerkers ook buiten werktijden sporten. Vergoedingen voor bedrijfsfitness zijn volledig als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts