donderdag 14 januari 2016

Buigveer

Een buigveer dient voor het maken van bochten in kunststofbuis, of voor buizen van zacht koper. De buizen buigt men door een buigveer met de juiste diameter . Te koop: buigveer (stuks) gebruikt.

Instructievideo behorende bij lesmateriaal voor de opleiding Elektrotechnisch Installeren van technische. Buigveer koop je voordelig op Elektrototaalmarkt. Dè online shop voor al je elektro- en installatiemateriaal.


Bestel Buigveren voor flexibele buizen bij Vloerverwarming Direct!

Breng de buigveer zo in dat het midden van de veer overeen komt met de plek waar het midden van de bocht moet komen. Een buigveer is een gereedschap dat wordt gebruikt voor het maken van bochten in kunststofbuis.

Daarnaast wordt een buigveer ook gebruikt . Maten in cm, Ø in , Overdoos, Gewicht p. Geschikt voor Uponor (Unipipe) MLC buis, om over of in de buis te schuiven en over de hele lengte bochten te kunnen. Bestel de Uponor binnen-buigveer 16mm 10137eenvoudig bij Warmteservice. Na herhaaldelijk proberen viel het me op dat . Een buigveer is een sterke veer van gewonden staal, bestemd voor het buigen van plastic elektriciteitsbuis, zowel voor flauwe als voor haakse . Buigveer nodig voor het zorgvuldig buigen van jouw buizen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts