vrijdag 15 januari 2016

Newstyle leidsche rijn

In de wijk Terwijde was ooit een kerk gepland aan de Fletcher Hendersonstraat. Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Newstyle Leidsche Rijn is gelegen in de wijk Terwijde aan de Fletcher Hendersonstraat 47.

Met OneFit sport je voor slechts € 4- onbeperkt bij Newstyle Leidsche Rijn én andere sportscholen en studio's in heel Utrecht! Voor het meest complete aanbod aan fitness, groepslessen en wellness in Leidsche Rijn en omstreken moet u bij Wellness Healthclub Newstyle zijn. Impressie van de inrichting van vestiging Leidsche Rijn van Wellness Healtclub Newstyle in.


Fletcher Hendersonstraat 47; 35GL Utrecht.

Dit is de onofficiele pagina van Newstyle Leidsche Rijn! Deze locatie bevindt zich in een nieuwe wijk en in een nieuw pand. In “the Wave” vind u een ruime, lichte en vooral hele mooie locatie.


Er is nog geen algemene informatie bekend over Wellness Healthclub Newstyle Leidsche Rijn.

Wellness Healthclub Newstyle Leidsche Rijn ontworpen en ingericht door Kortekaas Interieurs. Wellness Healthclub Newstyle Oudwijkerdwarsstraat . Sportschool New Style heeft op prima wijze samengewerkt met de politie en. Leidsche Rijntunnel tijdelijk afgesloten wegens ongeluk. Launched in 19in Leidsche Rijn, the largest new-style housing estate in the Netherlands, its art exploits the relationship between urban planning, landscape, . Wilt u alles weten over NEWSTYLE LEIDSCHE RIJN B. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in . Met negen vestigingen in Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn en Vianen is Wellness Healthclub Newstyle altijd in de buurt, u kunt sporten waar u maar wilt. CrossFit NewStyle biedt CrossFit aan in de pure vorm.


All-round aanbod met gestructureerde lessen en daarnaast de mogelijkheid om vrij te trainen. Wellness Healthclub Newstyle Leidsche Rijn Utrecht. In het opvallende gebouw 'de Golf' in Leidsche Rijn is deze prachtige nieuwe club gevestigd. Local Business, Lake, Medical Health.


In Vleuten, Haarzuilens, De Meern en Leidsche Rijn is meer te doen dan je denkt, zowel voor inwoners als voor. Wellness Healthclub Newstyle dook als hoofdsponsor in het ontstane wak en 'Newstyle Maarssen on Ice' was .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts