woensdag 27 januari 2016

Squashbaan huren

All Inn squash biedt verschillende mogelijkheden voor het huren van een squashbaan. De prijzen voor een losse baanhuur bedragen: . Squash Cardiofit Centrum Zwolle beschikt over acht squashbanen en is daarmee een.

Het is bij ons mogelijk om elke dag een squshbaan te huren met een . Spa Sport Hotel ZUIVER in Amsterdam Zuid heeft squashbanen, allen ook zonder abonnement of lidmaatschap te . Bij Zuiver in Amsterdam huur je al een squashbaan vanaf euro per uur. Bekijk ook onze n�g voordeligere lidmaatschappen.

Squashlessen Squashshop Sportcafé Squashcompetitie. TSC Kardinge is dé plaats voor squash in regio Groningen met squashbanen. Je kunt een losse baan huren met personen of een abonnement nemen op een squashbaan. Bedrijven die Squash aanbieden in Groningen bij Kardinge zijn:. Ook als niet lid kunt U een baan huren, zie onder banen huren.


Zelf online een squashbaan reserveren ? Ten behoeve van uw squashtoernooi is het eveneens mogelijk om tegen een speciaal bloktarief squashbanen te huren, mits u minimaal squashbaanuren . Het Sports Center beschikt over vier squashbanen waarop je vrij kunt squashen. Huren Rackets en balletjes zijn te huur bij de balie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts