vrijdag 29 januari 2016

Zwembad de peppel

Zwembad de Peppel in Ede, een verrassend bad met een scala aan faciliteiten. Zwembad De Peppel is een schitterend overdekt zwembad met verschillende zwembaden. Een meter wedstrijdbad met een watertemperatuur van ongeveer .

Zwembad de Peppel, het meest verrassende zwembad in de . Zwembad De Peppel is een overdekt zwembad met . De openingstijden van Zwembad de Peppel Peppelensteeg in Ede vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad de Peppel - op .

Zwembad de Peppel in Ede heeft een breed en verrassend aanbod. Zwembad De Peppel heeft binnenbaden een meter wedstrijdbad en een. De grote trekpleister is de glijbaantoren, die hoog boven het zwembad uitkomt . Bij Zwembad De Peppel is er altijd wat te doen. Neem bijvoorbeeld eens een les aquagym of kom genieten in een van de bubbelbaden. De komende jaren staan voor Sportservice Ede en Zwembad de Peppel in het teken van integratie.


Niet alleen integreren we grote delen van onze . Geef je review van Zwembad De Peppel Ede Gelderland en plaats je foto's en video's! Zwembad de Peppel Ede, Ede , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . Voorzieningen betaling Betalen met PIN mogelijk. Vier scenario's voor toekomst zwembad De Peppel. Zwembad De Peppel in Ede bestaat jaar op de huidige locatie en kent een aantal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts