vrijdag 22 januari 2016

Thetra groningen

Fysiotherapie in Groningen met een orthomanueel arts: Thetra, gespecialiseerd in sportfysiotherapie, revalidatie, shockwavetherapie, echografie en meer. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Thetra Fysiotherapie in Groningen. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Thetra fysiotherapie en arts orthomanuele geneeskunde in Groningen vindt u in dé lokale bedrijvengids . Shockwavetherapie, ESWT (gefocusseerd) en radiale shockwave bij Thetra. Behandeling van peesklachten, peesverkalking, hielspoor, tenniselleboog. Fysiotherapie Thetra in Groningen, alle informatie over deze bekkenfysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, manueel therapeuten en fysiotherapeuten.

Thetra, centrum voor therapie en training Praktijk voor Fysiotherapie en Orthomanuele . Thetra, centrum voor Therapie en Training in Groningen, Onderduikersstraat 9727CD - Telefoonnummer, informatie en kaart van Thetra, centrum voor . Thetra, praktijk voor fysiotherapie en sportfysiotherapie, arts orthomanuele geneeskunde, shockwavetherapie, echografie en fysiofitness in Groningen. Meer info over Fysiotherapie Thetra in Groningen? Vind hier het overzicht van de specialismen, mannelijke of vrouwelijk fysiotherapeut, HKZ certificering, . Veel informatie over Thetra, centrum voor Therapie en Training, gevestigd in Groningen en geregistreerd bij de KvK onder nummer 01176524.


De onderneming Thetra Fysiotherapie is gevestigd op Onderduikersstraat te Groningen en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en . Zoek je een fysiotherapeut in Groningen?

Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Fysiotherapie Thetra. Thetra is een gezondheidscentrum in Groningen Zuid. Wij bieden algemene- en sportfysiotherapie, OrthoManuele Geneeskunde, revalidatietraining, . Fitnesscentrum Thetra Centrum voor Therapie en Training in Groningen.


Ervaringen, reviews, aanbiedingen, contactgegevens, openingstijden en informatie . Verhuur THETRA is een bedrijvencomplex voor verhuur van: cursusruimtes, kantoorruimtes en praktijkruimtes in Groningen stad. Thetra Centrum voor Therapie en Training. Thetra gebouw Onderduikersstraat 97CD Groningen klik hier. De Bloeiende Lotus Noorderhaven 97VJ Groningen klik hier.


Shockwavetherapiegroningen staat gerangschikt op 203. Bedrijfsgegevens, adres en contactgegevens van bedrijfsmakelaar Thetra, centrum voor Therapie en Training in Groningen. Als je verhinderd bent voor je les mag je diezelfde . Thetra fysiotherapie en arts orthomanuele geneeskunde.


THETRA is een gezondheidscentrum in Groningen zuid met een praktijk fysiotherapie en arts orthomanuele geneeskunde, fitness, groepslessen, . Thetra Is een praktijk met fysiotherapie, revalidatie training, massage, triggerpointbehandeling, medical taping, echografie. Thetra fysiotherapie en arts orthomanuele geneeskunde Groningen klantervaringen. Fysiotherapiepraktijken verborgen recensie.


Thetra is een fysiotherapiepraktijk met sportfysiotherapie, revalidatie training,. Fysiotherapie Thetra Onderduikersstraat 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts