dinsdag 26 januari 2016

Mini trampoline met net

Wilt u nog een grotere trampoline zonder net, dan zijn deze ook bij ons beschikbaar. U kunt bij ons tevens kiezen voor een mini trampoline met veren of met . Een divers assortiment trampoline met net vindt u bij ons.

De EXIT Bounzy is een mini baby trampoline voor binnen met een diameter van 1cm; leuk als . Bestel hier uw minitrampoline: grootste aanbod kleine trampolines bij de. Een mini trampoline voor de jeugdige springer. Gratis verzending op werkdagen voor . Op deze trampoline met veiligheidsnet kan je eindeloos springen!


Deze mooie, blauwe trampoline heeft een doorsnee van 1cm en is voorzien van een . Over het algemeen gesproken is de 1cm doorsnede kleine trampoline perfect voor de. Een kleine trampoline met net is dan ook helemaal geen gek idee. De Salta - Combo Trampoline (trampoline incl. veiligheidsnet) heeft de juiste balans.


EXIT Bounzy Mini Trampoline 1cm - Inclusief veiligheidsnet - Zwart. Deze mini trampoline heeft een standaard veiligheidsnet. U betaalt niet veel en hij wordt gratis thuisbezorgd.

Geschikt om binnen neer te zetten en voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts