dinsdag 26 januari 2016

Yin yoga amstelveen

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Yin Yoga. De fysieke yoga traditie is een Dhyana yogapad oftewel het pad van . Een zalige Yin yoga workshop van 1minuten.

De gezondheidvoordelen van Yin en de filosofie worden haarfijn besproken. Omdat je bij Yin Yoga langere tijd in de houding blijft (meestal min) heb je alle tijd om te observeren wat een houding voor je doet. Zest Your Life is dé plek voor Mind Body Training in Amstelveen!


Yin yoga is een serie van grondoefeningen waarbij de spieren ontspannen blijven.

De lessen in Amstelveen zijn gewijzigd. Vanaf maart zal ik de yin yoga les in Amstelveen op de woensdagavond over gaan nemen. Ouder en Kind Yoga - HealthCity Amstelveen. Welkom op de website van Yoga Centrum Amstelveen.


Yoga heeft oorspronkelijk het doel: het in balans brengen van de tegendelen in het . De dagen zijn korter, binnen steken we weer kaarsjes aan. Deze tijd van kou en donker nodigt uit om niet alleen letterlijk binnen te zijn maar . Beide op locatie van Yogastudio Zest Your Life, Eleanor Rooseveltlaan 10 Amstelveen. Klik voor meer informatie op de menu balk yoga stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts