vrijdag 29 januari 2016

Abonnement vereniging eigen huis

Lid worden van Vereniging Eigen Huis? We vinden het erg jammer dat u er over denkt om uw lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis op te zeggen. Want dankzij u en onze andere leden kunnen wij .

Maak iemand blij met het cadeaulidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. De meest gestelde vragen over lid worden en het lidmaatschap zetten we hier op . Word lid van Vereniging Eigen Huis voor € 2per jaar en geniet van al onze voordelen en expertise. U kunt op verschillende manier het lidmaatschap . Disclaimer en privacystatement Algemene voorwaarden Vacatures Adverteren Opzeggen lidmaatschap . Of bent u gewoon op zoek naar een origineel cadeau voor een eigenwoningbezitter? Geef dan een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Het lidmaatschap kost € (automatische incasso) per jaar.


Voor overige betaalmethoden wordt er € administratiekosten in rekening gebracht en bedraagt . Ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan lid worden van Vereniging Eigen Huis. Van plan om een huis te kopen of uw woning te verkopen? Verbouwplannen of vragen over onderhoud?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts