zondag 10 januari 2016

Babyzwemmen geldrop

SAMEN MET KROKOBILL OP ZOEK NAAR DE SCHAT. Een super spannende zwemreis in Laco zwembad Geldrop. Laco zwembad Geldrop is dé zwemles-specialist in jouw regio.

Speciaal voor baby's en peuters van weken tot jaar bieden we een uniek zwemprogramma . We bieden een gevarieerd aanbod aan zwemactiviteiten voor inwoners van Geldrop, Sterksel, Leende, Heeze en omgeving. Meerbezoekenkaart (zwemmen) - voor Meerbezoekenkaart (zwemmen) - voor 5euro eenmalig twee jaar . Zwemmen bij Laco in Geldrop is genieten voor jong en oud!

Bij Laco zwembad Geldrop vind je een uitgebreid aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Laco zwembad Geldrop bruist van de sportieve zwemactiviteiten. Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Geldrop of neem contact met ons op.


Bent u op zoek naar een cursus baby- en peuterzwemmen de omgeving Geldrop? Laat de kids lekker sporten, ga samen zwemmen of laat de kleintjes knutselen in de Kids Club als je zelf een workout doet. U kunt ook naar het restaurant van NH Geldrop (tijdens openingstijden) waar u als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts