maandag 7 december 2020

Zwemmen subtropisch

Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Nederland. Voor een dagje weg in een leuk subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig. Turn on Location History to track places you visit.

Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt. Subtropische zwembaden, vindt u ook op een vakantiepark. Een overzicht van alle vakantieparken met subtropisch zwemba in binnen- en buitenland.


Daarnaast kun je in ons subtropische zwembad lekker sportief baantjes trekken in het wedstrijdba ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna's.

Zwemmen is ultiem vakantieplezier voor iedereen. Daarom vindt u op vrijwel alle parken van Landal GreenParks een zwembad. Welkom bij het leukste en grootste subtropisch zwembad in het Noorden. Voor een dag vol waterpret en sensatie kom je naar Swimfun. De Berkenhorst is een tropisch zwembad met glijbaan, stroomversnelling, hotwhirlpool kleuterbad.


Ook is een sauna, Turks stoombad en snelbruiner . Meer interesse in een zwemparadijs en niet alleen baantjes zwemmen? Een subtropisch zwemparadijs, een indoor kermis, een uitgaanscentrum. Zwemmen in een tropische jungle onder een weergaloze sterrenhemel.

Ongelooflijk, maar het kan in Preston Palace. Vakantiepark met subtropisch zwembad de Leistert in Roggel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts