vrijdag 4 december 2020

Zwemparadijs calluna

Een ideaal familiebad met een royaal strandba een meter lange glijbaan, een meter lang wedstrijd-en golfslagba een waterpaddestoel, een . In Zwemparadijs Calluna is er meer te doen dan alleen zwemmen. Zo zijn er diverse cursussen onder professionele begeleiding, .

Lees reviews van Zwemparadijs Calluna Texel Waddeneilanden Nederland. Zwemparadijs Calluna: zwembaden voor jong en oud. Zwemparadijs Calluna, De Koog , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . Ga in Zwemparadijs Calluna van de meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

Zwemparadijs Calluna beschikt over een veelzijdig zwemparadijs. Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het zwemparadijs beschikt over een groot . Tuberide door de blauwe Van Egdom Tube 12waterglijbaan in zwemparadijs Calluna in De Koog.


Zwemparadijs Calluna Kortingen beschikbaar! Zwemparadijs Calluna Topactie: Gratis Zwemparadijs Calluna kaarten: Open je voordeelpakket en win!

De openingstijden van deze vestiging van Zwemparadijs Calluna zijn op dit moment nog onbekend. Wees de eerste om ze toe te voegen en zorg er zo voor dat . Op zo'n 5meter van het complex ligt zwemparadijs “Calluna”, dat beschikt over een golfslagba recreatie ba kinderba glijbanen en verschillende . Zwemparadijs Calluna, De Koog: Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van Zwemparadijs Calluna in De Koog, . Hotels in de buurt van Zwemparadijs Calluna op TripAdvisor. Bekijk beoordelingen en foto's van echte reizigers zoals jij. Vergelijk prijzen en boek hotels in de . Ben je toe aan zoet water na de zoute zee of is de Noordzee te koud? Kom dan zwemmen in zwemparadijs Calluna, gelegen in De Koog op Texel.


Sportcentrum Calluna is een sfeervol centrum, dat bestaat uit een sporthal, een horeca- afdeling en een zwemaccommodatie met een wedstrijdba een . Maak je keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door jou gekozen hotel nabij Zwemparadijs Calluna De Koog in De Koog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts