donderdag 3 december 2020

Zwemmen voor zwangeren

Inspanning, afgewisseld met heerlijk ontspannen in warm water. Een groepsles zwemmen voor zwangeren: je conditie onderhouden, maar ook lekker relaxen. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur of instructrice worden aangepaste oefeningen gegeven.

Je conditie onderhouden, maar ook lekker relaxen. Een speciaal voor deze les gekwalificeerde docent verzorgt deze groepsles. Zwemmen is voor zwangeren de ideale sport om even te ontspannen. Tegelijkertijd bent u ook op een veilige manier met het verbeteren van uw gezondheid .

Bij Het Marnix maken we het u gemakkelijk: twee keer per week hebben we het instructiebad gereserveerd voor zwangere vrouwen. Tijdens zwangerschapszwemmen doet u onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur ontspanningsoefeningen en werkt u . Zo kunt u gedurende uw zwangerschap toch iets aan uw conditie blijven doen. Zwangerschapszwemmen Het zwemmen voor zwangeren is een uitstekende . Gezinsuitbreiding is altijd een speciaal moment in het leven. Zwemmen houdt uw conditie op peil en bevordert de lichaamsfuncties die belangrijk zijn tijdens uw zwangerschap.


U kunt met de lessen meedoen tot aan de . Wisten jullie namelijk dat dit dé perfecte combinatie is? Zwemmen is namelijk erg goed voor zwangere vrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts