donderdag 26 november 2015

De plons

Bij Zwembad de Plons kunt u terecht voor zwemles of heerlijk ontspannen zwemmen. Klik hier voor de uitslag van de 1-uurs estafette in Hoogezand. Er deden teams mee van de Plons met als grote uitschieter Plons (zie afbeelding hiernaast).

Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de . Zwembad de Plons, Beuningen, Gelderlan Netherlands. Het klinkt Mieke Meijerink als muziek in de oren. De 22-jarige inwoonster van Coevorden voelt zich als .

Vind je het leuk om te zwemmen en heb je je A-diploma (het liefst ook B) dan kan je dit komen doen bij CZ en PC de Plons.

Weer of geen weer, in Zwembad De Plons schijnt de zon elke dag! In dit overdekte zwembad heeft het water altijd een lekker warme temperatuur. Zwembad De Plons is van grote betekenis voor de Beuningse gemeenschap. Onze waterrijke gemeente, het “Giethoorn van het oosten”, vraagt om een goed . Lees reviews van Zwembad de Plons Beuningen Gelderland Nederland. Ga dan discozwemmen in Zwembad de Plons in Beuningen!


Wanneer, december 201 19:tot 23:uur. Waar, Zwembad De Swanenbrug, Coevorden. Een dag voor de presentatie van het Plonsboek werd Visio de Brink verrast met een schitterende gift van Vries. COEVORDEN - De thuiswedstrijd van zaterdag in de Coevorder Swaneburg was een succesvolle voor alle Plons-zwemmers.


Wat voor weer het ook is in ons lan bij Zwembad De Plons kun je altijd terecht om heerlijk te ontspannen in of bij het water. Als tegenstander wachtte ons het eerste team van de Plons. Met maar wissel traden wij aan tegen de nummer die wel op volle . De Plons maakt haar weg richting de Middelandse zee. Het is weer wintertijd en Hoorn is onder meer een van de plaatsen waar een serie van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts