woensdag 25 november 2015

Indoor trampoline park nederland

Indoor trampoline- en beachsportspark met attracties en speeltoestellen. Grootste vestiging van Jump XL in Nederlan twee tumblingbanen, jump-tower, . Coming soon: Amsterdam Opening april 2017; Alkmaar Opening 3e kwartaal 2017; Eindhoven Opening . Enjoy your jumps, practice your tricks and enjoy jumping in our huge indoor trampolines. In Duitslan Frankrijk, Nederland en Thailand kom je jumpen en sporten in de maxi . Wij zijn een erg groot indoor speelparadijs voor jong en oud.


Warmon augustus 20– Er vindt in Nederland een sterke opkomst plaats van indoor trampolineparken.

Er zijn reeds locaties van dit relatief nieuwe . Deze zomer komt de nieuwste rage uit Amerika naar Nederland. Het indoor trampolinepark Jumpersz heeft Sidijk BV uit Heerenveen de . JumpSkillz is het leukste trampolinepark van nederlan JumpSkillz is het meest complete indoor trampolinepark Met locaties in Hoofddorp, alkmaar en . In Almere kun je een bootcamp op trampolines doen. Een spectaculair alternatief voor fitness, voor jong en oud.


Sidijk, dé partij op het gebied van trampolineparken! Engelan Frankrijk, Nederlan Oostenrijk, Ruslan Spanje, de Verenigde Emiraten en Zwitserland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts