woensdag 25 november 2015

Oefeningen voor borstspieren

Met deze oefening geef je de grote borstspier een prikkel om te groeien, maar ook de triceps en het voorste hoofd van de schouderspieren. Hier vind je alle borst oefeningen met dumbbells en meer. Daarom hebben we de belangrijkste borst oefeningen hier op een rijtje gezet.

Voordat je aan een van onze fitness schema's begint is het belangrijk om . In het onderstaande filmpje zijn alle borstspieroefeningen samengevoegd waarin wordt gestart met oefeningen voor thuis op beginnersniveau. Om je goed op weg te helpen geven we je in dit artikel oefeningen om je borstspieren te trainen. Daarnaast geven we enkele voedingstips en een mooi .

Fitness oefeningen om grote en sterke borstspieren te ontwikkelen. Deze site bevat informatie over hoe je een strak lichaam kunt creƫren! De beste borst oefeningen voor spiermassa aller tijden! Geen enkele spiermassa bouwer ontbreekt. De borstspieren zijn met dumbells zeer effectief te trainen.


Wij hebben een selectie gemaakt van de beste oefeningen met dumbells voor de borstkas. Een pittige oefening, waarbij een beetje hulp van een maatje wel fijn is. Naast je borst pak je met deze oefening ook mooi een stuk van je schouders mee.


Bankdrukken is ronduit de populairste fitness oefening voor de borstspieren.

Houd er rekening mee dat je met deze oefening vooral de nadruk legt op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts