dinsdag 3 november 2015

Babyzwemmen borne

SAMEN MET KROKOBILL OP ZOEK NAAR DE SCHAT. Een super spannende zwemreis in Laco zwembad Borne. Laco zwembad Borne is dé zwemles-specialist in jouw regio.

Speciaal voor baby's en peuters van weken tot jaar bieden we een uniek zwemprogramma . En of je nu alleen komt zwemmen of met vrienden of je gezin: bij Laco zwembad Borne heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste . Facebook pagina van Borne of neem contact met.

Meerbezoekenkaart (zwemmen) - voor Meerbezoekenkaart (zwemmen) - voor 4euro twee jaar geldig. Zwemmen bij Laco in Borne is genieten voor jong en oud! Bij Laco zwembad Borne vind je een uitgebreid aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Krokobill Basis Zwemmen of fitness, frietjes met frikandel of kroket, ranja, ijsje en een snoepzak.


En een leuke verrassing voor de jarige! Recreatief zwemmen: sportief én speels genieten. AquaJoggen zorgt ervoor dat je je fitter gaat voelen.


In minuten werk je aan je conditie in diep water waarbij de muziek mede zorgt voor een perfecte training. Zwembad 't Wooldrik biedt tal van watersportmogelijkheden, naast recreatief zwemmen ook doelgroeplessen, zoals Aquarobic, Aquajogging, particuliere .

Laco zwembad Borne heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en. Tijden, uren en prijzen en entree van Babyzwemmen van zwembad Laco zwembad Borne in Borne. Wooldrik, het overdekte zwembad van Borne, biedt veel waterplezier. Wooldrik zijn de tijden die gelden voor het reacreatief zwemmen. Wil je ook leren zwemmen met Krokobill, de zwemkrokodil?


In januari 20is de vergaderstructuur van de gemeenteraad gewijzigd. Je kan lessen krijgen in aerobics Borne. Cursussen Aquafitness meest uitgebreide Borne hebben ze in aquarobics Scholen Borne (Frankrijk).


Ervaring Van vacatures in Borne op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts