maandag 16 november 2015

Babyzwemmen hardenberg

Babyzwemmen hardenberg

Babyzwemmen, Ouder Kind zwemmen Samen zwemmen met je kind of kleinkind en zo spelenderwijs vertrouwd raken met water. Zwemmen is goed voor de ontwikkeling van uw baby, peuter of kleuter. Dat is al geschikt voor baby's vanaf weken oud.


Babyzwemmen hardenberg

De gemeente Hardenberg heeft de beschikking over vijf verschillende zwembaden. U kunt hier terecht voor onder meer zwemlessen en recreatief zwemmen. Op een aantal ochtenden in leeftijdsgroepen kunt u samen met uw kind genieten van het heerlijke water (graden) van ons zwembad.


Indien u deze lesdag niet past zou u ook op donderdag in zwembad de Hardenberg te Finsterwolde kunnen zwemmen. Hier vindt u alle informatie over de . Openingstijden zwembad de Hardenberg in de kerstvakantie. Zwembad De Slag Hardenberg, Hardenberg (stad).


In zwembad De Marsch kunt u niet alleen terecht voor zwemlessen, maar ook voor recreatief. Zwembad in Hardenberg, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts