dinsdag 10 november 2015

Ipl jordaan

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en geirriteerde huid na het scheren met een IPL ontharing bij Just Wellness . Beautysalon Just Wellness Amsterdam Centrum, Jordaan. Voor gezichtsbehandeling, duo behandeling, Brazilian waxing, IPL ontharing, IPL huidverjonging, .

Uiteraard ondersteund door gastvrouwen. In het hart van de Jordaan ligt Beautysalon Just Wellness waar uitsluitend ervaren professionals werken. Ze hebben behandelruimtes en het is ook mogelijk . Ik kom hier nu al een tijdje voor IPL behandelingen, sinds een tip van een vriendin.

Vandaag bij beautysalon Just Wellness geweest in de Jordaan. Vanaf € voor onbeperkt ontharen met IPL-apparatuur by Medcos bij. Marktleider op het gebied van ontharen dmv IPL (lichtflitsen). Gladde benen zorgen voor meer hygiĆ«ne, een verzorgde uitstraling en extra aerodynamica tijdens het sprintje van je handdoek naar de zee.


Definitief ontharen voor je Benen met ONBEPERKT IPL behandelingen. Amsterdamse Jordaan; IPL-behandelingen zijn 1 veilig, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts