donderdag 26 november 2015

Sportboulevard dordrecht zwemmen

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van tot jaar; Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur; Stimuleren van motoriek, coördinatie en . De tijd van het Aquajoggen op de dinsdag blijft voorlopig van 13tot 1430. We hopen jullie allemaal as dinsdag weer te mogen begroeten.

Sportboulevard Dordrecht - Optisport, Dordrecht. In de voorjaarsvakantie wezen zwemmen met mijn 6-jarige zoon, eerder ook al met mijn jongere kinderen. Op vrijdag mei is het weer tijd voor de Summerdisco in de Sportboulevard Dordrecht. Het recreatiebad bestaat uit een rechthoekig gedeelte van x meter met een waterdiepte van 1.

De Sportboulevard Dordrecht is een uniek complex waar sport en. De Sportboulevard biedt de volgende voorzieningen: 50m wedstrijdba.

Met de bouw van de Sportboulevard Dordrecht realiseert de gemeente het. Sport : Zwemmen (- jr.) Om in elk zwembad de kwaliteit van zwemlessen te kunnen waarborgen is het Optisport . Schaatsen bij Sportboulevard Dordrecht Kom je bij ons zwemmen, dan krijg je een kaartje voor de schaatsbaan cadeau! Wij zwemmen in het zwembad van de Sportboulevard Dordrecht. Hieronder staan het adresgegevens en wat aanvullende informatie over de locatie. Sportboulevard Dordrecht aan kinderen met een beperking.


Kom dan naar Sportboulevard Dordrecht! Baantjes trekken of reacreatief zwemmen; hier ben je op het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website . Waar: Sportboulevard Dordrecht Challenge: Zwem zoveel mogelijk banen in een uur tijd.


Ik heb al meerdere keren bij de Sportboulevard aangeklopt, maar dan. In Dordrecht is het niet mogelijk om te zwemmen voor mensen met . Bouwproject Sportboulevard Dordrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts