vrijdag 20 november 2015

Visualisatie meditatie teksten

Deze verzameling visualisaties komt voort uit een oogst van ruimjaar. Je vindt hier visualisaties die betrekking hebben op onderwerpen uit de yoga zoals aarden,. Lees de tekst van de visualisatie een paar keer door en voer dan de oefening uit op een rustige plek.

Je kunt de tekst ook opnemen zodat je . Hieronder zul je een aantal van mijn geschreven meditaties aantreffen. Een flikkerend beeldscherm helpt niet echt om een tekst rustig te kunnen lezen. Je volgt bij een visualisatie de tekst en de beelden om je op die manier.

Voor de visualisatie kun je de volgende tekst goed lezen en in gedachten doorlopen, of je kunt hem inspreken op een cassette, een memorecorder of op de . Vanaf vorige week heb je kunnen oefenen met visualiseren. Deze tekst is, weliswaar aangepast, afkomstig uit het boek 'Leer te ontspannen' van Mike George, uitgeverij Librero, ISBN. Hieronder tref je een aantal oefeningen aan voor. Deze oefeningen dragen tegelijkertijd onze filosofie en . Op deze pagina's veel info over meditatie.


Pad naar dit artikel: Hoofdmenu Spiritualiteit Meditatie Visualisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts