woensdag 18 november 2015

Betaalbaar sporten oudegracht

Vlak bij het gezellige We midden in hartje stad. Hier aan de Oudegracht 2danste half Utrecht salsa en vonden examens en schaakkampioenschappen . Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht.

De sportlocatie aan de Laurens Reaalstraat is verhuisd naar een gloednieuw gebouw in het nieuwe SOHO . Hier aan de Ambachtsweg, op de grens van Utrecht en Maarssen, vindt u de grootste sport- en bewegingsclub van Midden-Nederland. Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland; Meer dan 4lessen per week. Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen.

Openingstijden tijdens de feestdagen. Een roemrijke plek in de wijk Ondiep heeft een nieuwe toekomst gekregen. Waar ooit de voetbalclubs DOS en Holland hun successen vierden is een prachtig . In de voormalige Elektrische Boekbinderij had de wijk Oudwijk lange tijd zijn beste werkgever.


Meerdere generaties Utrechters weten het nog goed en zijn blij . In de wijk Terwijde was ooit een kerk gepland aan de Fletcher Hendersonstraat. Dat ging niet door maar de grote, hoge en met veel vensterglas uitgevoerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts