woensdag 11 november 2015

De yoga studio leiden

De YogaStudio Leiden biedt dagelijks verschillende yogalessen aan o. Hatha yoga, Vinyasa Flow, Poweryoga, Ashtanga yoga, Yoga voor 55+, Kinderyoga, . Yoga Spirit Leiden: Zeven dagen per week yoga en pilates lessen.

Het grootste lesaanbod in Leiden, met persoonlijke aandacht en sfeer. Welkom bij De Yoga Studio Eindhoven, gespecialiseerd in verschillende, vooral dynamische yogastijlen. De sfeervolle studio beschikt over twee ruime zalen in . LIV YOGA MINDFULNESS in hartje Leiden.

Bepaal zelf wanneer je yoga komt doen. Yoga Haven is een sfeervolle yogastudio aan de Haven in Leiden. Bij Yoga Haven kan je verschillende soorten lessen volgen. In onze sfeervolle studio aan de rand van het centrum bieden wij.


Begin vandaag met yoga: proefles eur of lessen voor eur of volg 4-weekse Introductie Cursus Yoga eur 50.

De deur van de studio gaat minuten voor aanvang van de les open. Draag comfortabele kleding en neem iets warms . Lessen en workshops in vinyasa yoga, gentle flow yoga, yin yoga, do-in yoga en meditatie. De studio van Aurora yoga heeft vloerverwarming! Dit jaar bestaat Bikram Yoga Leiden jaar!


Dat gaan we op zaterdag april vieren met een 'anniversary class' om 10:00u. De Yogastudio Leiden organiseert vanmiddag van 14. Een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar. Het doel bij yogastudio Shakti is het in balans brengen van lichaam en geest, en yoga toegankelijk te maken voor iedereen.


Yoga in Leiden - De Yogastudio Leiden op Yogascholen. Leiden Yoga Classes, Leiden Yoga workshops, Leiden Yoga retreats. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor YogaStudio De in Leiden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Op nog geen kilometer van Leiden zit onze Yoga Center Karuna in Leidschendam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts