donderdag 12 november 2015

Sportvasten app

Voordat de Sportvasten Mobiele Website gebruikt kan worden, dient deze eerst ontgrendeld te worden door jouw persoonlijke code. Met sportvasten train je in tien dagen je vetverbranding. Je uithoudingsvermogen verbetert, je krijgt minder zin in zoet en raakt ook nog een . Ik blog dagelijks over mijn ervaringen met sportvasten. Vandaag is dag van de sportvastenkuur waarbij het afbouwen begint.


Sportvasten is een kortdurend programma van trainen en het gebruiken van kostbare, supplementen. Een alternatief is meer bewegen en minder maar gezond .

Nog maar twee dagen en dan zit het sportvasten er alweer op. Tijdens één van onze Urban Runs door Amsterdam werd ik door één van de runners enthousiast gemaakt over sportvasten. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.


Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven, een gezond gewicht te. Sportvasten is een wetenschappelijk verantwoord plan om in zéér korte tijd. Prijs sportvasten kuur: inclusief sportvastenpakket, app, online advies: €2300.


Sportvasten is een unieke trainingsmethode waarmee u een 'metabole switch' maakt van suiker- naar vetverbranding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts