woensdag 22 januari 2020

Virtuele spinning

ClubVirtual biedt (online) virtual cycling lessen aan van hoge kwaliteit. Een les in virtual spinning neemt zo'n minuten tot een uur in beslag en zorgt voor een verbranding van ongeveer 6calorieën. Fat Burning Workout - Minute Indoor Cycling Class - Duration: 40:33.

Spinning is bij Fit For Free zowel virtueel als live (mét instructeur) te volgen! Voor een betere conditie en het verbranden van calorieën. We hebben allereerst een gewone Spinningles en Virtuele Spinning.


Totaal verschillende lessen, maar wel op de fiets.

Lees hieronder de uitleg en ervaar in de . Virtual spinning lessen voor de thuissporter en fitnessclub met de beleving van buiten. De virtuele trainings video geeft je training een effectieve workout. Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Misschien ken je Evert van Club Virtual. Hij is door heel Nederland en Belgie te zien in verschillende welness- en fitnesscentra met virtuele cycling lessen.


Hij is vooral bekend geworden met de virtuele spinning en cycle lessen bij Fit for . De Virtual Spinning lessen bij RongenSports duren circa minuten. Deze trainingen zijn dagelijks beschikbaar.

Virtual Spinning is een unieke beleving met . Wil jij calorieën verbranden terwijl je door de meest fantastische virtuele omgevingen fietst? Doe dan eens mee met MyRide Spinning! Cyber Cycling is een compleet vernieuwende virtuele indoor fietstraining, die voor een effectieve en persoonlijk training zorgt.


Bij virtuele spinning is dit niet het geval. Onder begeleiding van een programma zal u virtueel door verschillende berggebieden heen fietsen. Fiets door de meest schitterende locaties ter werel terwijl een instructeur je de juiste instructies geeft om het beste uit je workout te halen.


Hoge bergen, mooie natuurgebieden en spannende steden. Bij virtual spinning hoef je het Sports Center niet te verlaten, om dat te ervaren! Heb je geen tijd om met de reguliere spinning lessen mee te doen of sport je gewoon liever zelf?


Indoor Cycling bestaat uit de programma's Spinning en Virtuele Spinning. En dit wordt gegeven in wellicht de mooiste indoor cycling zaal van Noord Nederland. Bij Virtueel Spinning krijg je les van een gefilmde instructeur in een land naar keuze. Je kan ieder gewenst moment met een training beginnen, je hoeft niet te . Fanatieke mountainbikers en andere buitensporters kunnen met virtual spinning goed hun conditie bijhouden en opbouwen, maar ook beginnende fietsers met . Club Virtual Spinning neemt jou mee naar bestemmingen over de hele wereld.


Virtual Spinning is een workout waarbij u fietst op het ritme van krachtige muziek. Dit is een heerlijke training waar u ook nog eens super fit van wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts