dinsdag 10 maart 2020

Sportschool faillissement

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online sport en fitness veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden . In opdracht veilen we professioneel fitnessapparatuur afkomstig van een sportschool wegens faillissement. Loopbanden: Technogym Forma, Life Fitness, .

In opdracht veilen we professioneel fitnessapparatuur afkomstig uit een faillissement. Apparatuur is werkend nagekeken en nu ter veiling aangeboden vanuit de . Fitnessapparatuur veiling uit faillissement en stopzetting sportscholen veilingwinnaar. COMPLETE Sportschool OPHEF Life Fitness - Technogym SPOED !

Koop of Verkoop faillissement op Marktplaats. Fitness apparatuur afkomstig uit een faillissement en een stopzetting. Alle apparatuur is op werking nagekeken en verkeert in goede staat.


Ik had daar een jaar contract met maand betaling. Nu krijg k een brief of ik de resterende maanden maar . Roeimachine met computer: merk Wave Fitness; model Wave Rower.

GOOR - De moordende concurrentiestrijd om de sportende Gorenaar is fitnesscentrum Sportfit Fysio Van Wijnen in de wijk Heeckeren in . De Body Fit Health Club Nieuwegein is failliet verklaard. Wat er met het pand van de sportschool gaat gebeuren, is nog niet bekend. Sinds afgelopen dinsdag is het bedrijf in staat van faillissement gesteld door de Rechtbank van Midden-Nederland.


Bij uitbestede exploitaties aan marktpartijen en in de private sportmarkt - denk aan fitnesscentra - komen faillissementen steeds vaker voor. Het faillissement van Sportinstituut Ooms in Tilburg roept nog veel. Ooms, die nog wel een sportschool in de Reeshof heeft, wil tijdens de . ClubFit werd december failliet verklaar sloot de deuren en sleurde in zijn.


Groot Vettenoord huizen aardig wat sportscholen en trimclubs. Faillissementsveiling van Fitness Amsterdam B. Mijn sportschool (gegevens onderaan) is sinds dagen dicht. Ik krijg nu sterk het vermoeden dat de sportschool failliet is. Wil alle spullen die nodig zijn voor een fitness sportschool + cardio.


Het drijven van een sportschool aan de Floresstraat te Haarlem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts