maandag 6 april 2020

Yoga mat wol

Yogamat Schapenwol 2x x cm. Deze yoga mat van hoogwaardige kwaliteit is uitstekend geschikt als warme en aangename mat voor yoga en . Yoga mat van schapenwol, afkomstige van levende, gezonde schapen.

Met hoog comfort gehalte, geschikt voor thuis, yogastudio en therapeutische . In onze yogawinkel vindt u wollen yogamatten van 1 zuivere scheerwol. Deze matten voelen aan als het vel van een pasgeboren lammetje. Wij hebben in het verleden al veel wollen yogamatten getest, maar de schapenwollen yogamat die u hier in ons assortiment vindt is de enige die aan onze .

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de wollen yoga mat en nu heb ik de kans gekregen om hem uit te proberen. Heerlijke warme en comfortable yogamat. Gemaakt van zuivere schapenwol en een rug met antislip.


Een yogamat van schapenwol voelt heerlijk zacht aan. Het is daarnaast zeer isolerend en houdt kou van de ondervloer tegen. De juiste yogamat past bij uw yogavorm, lichaamsbouw en voorkeur voor materiaal. Van stoer en stevig duurzaam tot warm en zacht biologisch.


Yogistar Yogamat natuur (schapenwol) beige. Bovenkant: Zuivere scheerwol van schapen, erg zacht, warm en dicht; uitstekende kwaliteit; Vezelhoogte ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts