vrijdag 10 april 2020

Zwembad boxtel openingstijden

Kinderen zonder A-diploma dienen ten alle tijden begeleid te worden door . Voor meer informatie over de openingstijden klikt u op een van onderstaande links. Het Dommelbad is het zwembad voor de inwoners van Boxtel en omgeving.

Er wordt voor iedereen wel een leuke activiteit georganiseerd bij Het Dommelbad. Kom ook eens recreatief zwemmen in Zwembad Het Dommelbad in Boxtel. Op woensdagmiddag worden er regelmatig leuke spellen gedaan met de kinderen.


Zwembad Het Dommelbad openingstijden, prijzen, adres en meer!

Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Zwembad in Boxtel, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad . Zwembad in Boxtel, met de entree, toegang, prijs, openingstijden, locaties, adres, route, opstap, uitgaan, uitstapje, zwembasen, eruit, uitjes, ertussenuit, dagjeuit . Recreatiepark De Langspier is een fraai in het groen gelegen park met een natuurzwembad tussen de Brabantse plaatsjes Boxtel en Esch. Lekker plonsen en veel waterplezier heb je bij Het Dommelbad in Boxtel!


Zwembad Het Dommelbad in Boxtel een is een duurzame, energiezuinige bad waar het water minder chloor bevat en dus gezonder is voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts