vrijdag 15 mei 2020

Yoga book

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor mobiele productiviteit dankzij het Lenovo YOGA Book, een 2-in-tablet zoals u er nog nooit een hebt gezien. De Yoga Book biedt de unieke mogelijkheid om te tekenen op echt papier, waarbij die tekening ook op het tabletscherm verschijnt. Lenovo liet op de IFA in Berlijn de Yoga Book zien: een convertible met touch-toetsenbord en een speciale stylus die het mogelijk maakt om .

De Lenovo Yoga Book beschikt over een touch-toetsenbord waarop getekend kan worden. Een tablet, met teken- of typtablet, zo noemen we het. In deze recensie kijken we naar de Android-versie van de Lenovo Yoga Book: een unieke convertible tablet die beschikt over een speciaal zwart oppervlak.


Hoe ziet een kruising tussen een laptop, een tablet, een ouderwets kladblok en een tekentablet eruit?

Waarschijnlijk zoals de Lenovo Yoga Book. De Lenovo Yoga Book is min of meer een kruising tussen een tablet, een laptop, een kladblok en een tekentablet. Het toetsenbord heeft geen fysieke toetsen . Bestel de LENOVO Yoga Book Windows (ZA150022NL) nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Het eerste wat opvalt aan de Yoga Book, is hoe dun deze is. Dichtgeklapt is de 2-in-tablet slechts mm dik en hij weegt 6gram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts