vrijdag 29 mei 2020

Zwembad kuilart

Subtropisch genieten Het overdekte, subtropische zwembad bevat onder meer een groot ba kleuterba borrelbanken en een waterglijbaan. Zwembad: het zwembad is weer geopend vanaf maart 2017. Supermarkt: de supermarkt is weer geopend vanaf april 2017.

Tijdens uw verblijf op de camping onbeperkt gebruik maken van een overdekt subtropisch zwembad? Zoals gewoonlijk kunnen al onze gasten van de camping, accommodaties en vaste ligplaatsen weer gratis gebruik maken van ons zwembad. Op zoek naar een camping met zwembad in Friesland?


Bij 'De Kuilart' bent u aan het juiste adres!

Verblijf en maak onbeperkt gebruik van ons Subtropisch . Schuif gezellig aan bij de paasbrunch op 1e Paasdag Reserveer een tafel bij De Kuilart voor de heerlijke Paasbrunch. Tijdens deze brunch is het zwemba de . De speeltuin is gesitueerd naast het overdekte zwembad en u kunt zelf de kinderen in de gaten houden vanaf een bankje of de ligweide. Faciliteiten U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die Vakantiepark De Kuilart biedt: het subtropisch zwemba de bowlingbanen, de sauna, meerdere . Als u verblijft in een bungalow of op de camping kunt u onbeperkt gebruik maken van ons subtropisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts