dinsdag 12 december 2017

Hoe vraag je pgb aan

Een persoonsgebonden budget (pgb) is een bedrag waarmee u zelf uw zorg kunt regelen. Lees hoe u een pgb kunt aanvragen op . Vraag dan om een indicatie of een verwijzing voor de zorg.

Het zorgkantoor legt u uit hoe u het pgb kunt aanvragen als u al Wlz-zorg heeft. Voor sommige zorg of ondersteuning kunt u een PGB krijgen. Vraag dan een indicatie of een verwijzing voor de zorg.


Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee.

Om in aanmerking te komen voor een persoonsgebonden budget (pgb) dient u. Met een persoonsgebonden budget (PGB) ben je niet langer afhankelijk van een toegewezen zorgaanbieder, maar kun je zelf de zorg regelen die je nodig hebt . De kern van de wet is niet dat je een PGB aanvraagt, maar ondersteuning of een. Hoe deze ondersteuning gefinancierd wordt, wordt besproken in een . Sinds januari 20kunt u een pgb krijgen uit verschillende . Met een pgb kan je zelf je zorg inkopen, en houd je zelf ook de regie over je zorg. Maar goed mijn vraag is eigenlijk hóe en of we PGB aan kunnen vragen.


Het persoonsgebonden budget (pgb) is een budget dat u toegekend krijgt om zelf uw zorgverleners in te huren voor de zorg die u nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts