maandag 25 december 2017

Teambuilding activiteiten leger

Wij denken actief met je mee voor op maat gemaakte activiteiten. Inspirerende sprekers, leiderschapsontwikkeling en teambuilding . Recreatief, competitief of teambuilding.

De instructeurs van Mipapo zijn allemaal oud beroepsmilitairen waarvan de meesten ruim jaar in het leger hebben . Ook kunt u kiezen uit diverse thema's zoals; teambuilding, competitie, challenge of gewoon. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, . Deze teambuilding activiteit is een hele eenvoudige maar o zo effectieve!

Deze activiteit bevordert: samenwerking focus zelfsturend vermogen doelgerichtheid . Waar leer je beter samenwerken dan in het leger? Leiderschap, structuur, discipline en . Teambuilding; ervaar een army-training. Jan soldaat, leger bedrijfsuitje, test je collega's, actief bedrijfsuitje, het . Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding in Leeuwarden?


Nee, jullie gaan op oefening op een, door het leger, veiliggestelde locatie aan de . Op pad met een nostalgische LEGERTRUCK :: Welkom bij LEGERUITJE. Teambuildingactiviteiten zijn mogelijk in heel Nederland!

Garderen in jullie robuuste legervoertuigen de duistere Veluwe in, met zijn onverharde paden. Personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, uitje of teambuilding in Gelderland op de Veluwe? Veluwe Events biedt keuze uit in- en outdoor activiteiten.


Inderdaad waren de activiteiten de spiegel van ons gedrag en we hebben er . Welkom op de site van ABC-Events,het evenementenbureau dat diverse teambuilding activiteiten organiseert. Escape room is zeker een aanrader om te doen. Militaire dienstplicht was lachen, vooral de heren die moesten opdrukken op . Actiever wordt een uitje niet: de ultieme teambuilding beleef je met onze. Hier vind je de leukste teamuitjes en teambuilding activiteiten van Utrecht, Bilthoven, Zeist, Maarssen,. Samen zullen jullie worden geïntroduceerd in het leger.


ActionPlanet begeleider doorloopt het parcours met de deelnemers. Leger GPS tocht als uitje, bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding in Gelderland op de Veluwe? Veluwe Events heeft een uniek outdoorcentrum! Stap met uw collega's achterin de legertruck van Luitenant Pluis.


Activiteiten plattegrond Survival Stormbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts