vrijdag 8 december 2017

Kickboksen leiden

Het BUDDHO gevoel begint al bij je eerste training. In de gym is iedereen gelijk, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt! Kick Boksen is –kort door de bocht genomen- boksen met schoppen.

Oftewel een 'completere variant' want je mag schoppen, maar gebruikt ook je voeten, . Onbeperkt trainen slechts €2- per maand! Locaties in Den Haag, Leiden en Rotterdam! Elke Maandag en Woensdag avond Kickboksen voor Vrouwen in Leiden!

Lestijden: Maandag: 18:tot 19:uur. Informatie over kickboks lessen in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Wassenaar. Muay Thai, Kickboksen, Kickboxing, Boksen, Mixed Martial Arts (MMA), Grappling, Conditietraining, Zelfverdediging, Karate o. Die heb je niet Leiden je hebt Jurojin een kamertje van bij waar je niet echt veel van techniek leert het is meer TK dan kickboksen.

Krijg tot korting op Boksen kickboksen met Groupon deals. Bekijk vandaag onze Boksen kickboksen aanbiedingen! Welcome to Kishido Martial Arts Leiden.


Kishido Martial Arts and Training Leiden is a dojo based in Leiden-Stevenshof district since 19when P. Filmpje van Kickboxen Sportcentrum Y-fit. De lessen Zumba, zumbatomic, bbb en pilates worden. Het winnende idee komt van Lilian Djarkasi (24), studente van het ID College in Leiden. Kickboksen is goed voor ieders zelfvertrouwen. Het verenigt elementen uit het: traditionele Ju-Jutsu, Aikido, Judo, Karate, Kobudo, Kickboksen en Grappling.


Omdat er zo veel in zit, is het Ju-Jutsu erg geschikt . Wil jij jezelf leren te verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest worden dan zijn onze lessen alleen voor vrouwen misschien iets voor jou! Een combinatie van het moderne en traditionele thaiboksen aangevuld met diverse zelfverdedigingstechnieken. Bij Thai- en kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.


Wilt u fitter worden, afvallen, conditie, kracht of spier opbouwen? Heel goe de eerste stap heeft u al gezet. Om u te helpen met het zetten van de tweede stap . Het Thai-boksen is een vechtsport die al eeuwen bestaat.


Daarbij gewoontes aanleren die zullen leiden tot succes in hun latere levens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts