maandag 25 december 2017

Anti slip mat voor onder vloerkleed

Met een antislip-product voorkom je ongelukken en blijft je vloerkleed altijd netjes op zijn plaats liggen. Je kan het antislip-product zelf op maat knippen. Het anti-slip onderkleed is ideaal en in feite onmisbaar ter voorkoming van het.

Het anti-slip onderkleed is makkelijk in de specifieke maat bij te knippen. Nu de anti-slip mat eronder ligt schuift hij helemaal niet meer en je ziet er niks van.

Deze witte anti-slip mat van 130cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed. Op die manier zul je niet uitglijden wanneer je op je karpet. Antislip is ideaal en in feite onmisbaar om het wegglijden van een vloerkleed te voorkomen.


Antislip is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm is een antislip onderkleed voor harde vloeren. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm . Antislip Coner Rubbermat Wurgen Antislip Mat Skid gr.


Dit anti-slip kleed doet precies wat het zegt: het houdt je kleed tegen en zit goed vast aan de vloer, en toch niet té vast.

Je kunt het verstellen onder het vast . Voorkom valpartijen met deze anti-slipmat. Bestel u antislip ondertapijt voor onder uw vloerkleed en voorkom uitglijden en golven van uw tapijt. Wij bieden een ruime keus aan Antislip producten van hoge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts