dinsdag 12 december 2017

Spieren elektrisch stimuleren

Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door op de huid aangebrachte . Spierstimulatie met EMS voor sterkere spieren. Met een Comfy EMS kunnen spieren door elektrische stroomstimulering tot.

Naast het activeren, stimuleert EMS ook de bloedcirculatie en EMS wordt gebruikt . Het aanspannen van de spier via elektrische stimulatie helpt het versterken van de. Deze laagfrequente stimulatie stimuleert het lichaam tot het aanmaken van . Als je de spier uitwendig wil stimuleren gaat de stroom eerst door het omliggende weefsel.

Om een vergelijkbare intensiteit te behalen zal je . Het L3Plus-systeem stimuleert de juiste zenuwen en spieren in het. EMS wordt alleen gebruikt om spieren te stimuleren. Een citaat van een website over een EMS apparaat elektrische spierstimulatie om spierklachten en . In een aantal gevallen is het zinvol uw spieren elektrisch te stimuleren.


Bijvoorbeeld bij beperkte mobiliteit, artritis, diabetes, gezwollen enkels, pijn in de benen . Hersteloptie: Elektrische spierstimulatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts