vrijdag 8 december 2017

Charoiet

Charoiet: uitgebreide informatie over o. Informatie over eigenschappen en helende effecten van charoiet. De charoiet is de steen van de hoop, van de toekomstverwachting en van de . Charoiet is behulpzaam bij autisme en bipolaire stoornissen. Charoïet stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten.


Charoïet helpt u uw lot te aanvaarden, verbindt u met uw karma. Deze steen biedt suggesties op het herstellen van karma op persoonlijk en .

Geneeskrachtige werking : Dit is een steen van transformatie, een zielensteen die vrees overwint. Charoïet stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten . Charoiet wordt alleen in het Murunsker Massief ten zuiden van Olekminsk in Siberië gevonden. Dat maakt Charoiet bijzonder en kostbaar.


Het mineraal charoiet is een gehydrateerd kalium-calcium-silicaat met de. Het lichtbruine, lila of paarse charoiet heeft een glas- tot parelglans, een witte . Dit lila kleurige mineraal heeft een mooie mengeling van oranje, zwarte en lichtgrijze lijnen, die de zo typische tekening van de charoiet . Charoiet bevordert je wilskracht, liefde en je spirituele transformatie. Helpt goed bij veranderingen en wilskracht.

Werkt heilzaam bij zwangerschap, oorsuizen, . Werking van de edelsteen Charoiet: Toepassingen: terug naar je oerbron, liefde, verwarmvermindert angsten, verzacht pijnen hoofdpijn, helderziendhei . Stenen Sieraad edelstenen en mineralen: beschrijving van charoiet. Charoïet Charoïet heeft altijd prachtige paarse kleuren in zich en is sterk verbonden met het kruinchakra. De steen laat je loskomen van aardse zaken waar . Charoïet hanger uit Rusland MET KORTING.


Handgeslepen (ongeveer 15-mm) en ingeboorde edelstenen van de hoogste kwaliteit. Charoiet hanger ca cm incl zilveren oogjes Thema daadkracht, vastbeslotenheid en het overwinnen van weerstanden. CHAROIET Thema daadkracht, vastbeslotenheid en het overwinnen van weerstanden.


Dé ideale krachtsteen in ongewisse overgangstijden. De steen past bij het sterrenbeeld de Boogschutter ( november tot december).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts