woensdag 24 april 2019

Cirkel van milon

Een eigen personal trainer, een training van minuten en meer resultaat. Maak nu gratis kennis met de Milon Cirkel! Nieuw bij Bodysports in Utrecht is de Milon Cirkel.

Maak nu gratis kennis met de Milon Cirkel bij Bodysports! De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die meestal in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig . De Milon Cirkel duurt slechts min.

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Als eerste in Berghem, Oss en omstreken pakt Fitness4all uit met de laatste revolutie in de fitnessbranche, de Milon Cirkel! Bekijk hieronder het filmpje over de . MFit is een unieke fitnessstudio, waar je uitsluitend kunt trainen op de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is het meest innovatieve fitnessconcept in de fitness branche.


De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Trainen met de Milon Cirkel: slechts 2x per dagen minuten met keer meer resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts