woensdag 17 april 2019

Yogalessen nijmegen

Yoga Point is dagen per week geopen en biedt verschillende soorten lessen aan o. Yoga Point, in het centrum van Nijmegen, biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan lessen aan. Wilt u uw lichaam sterker en flexibeler maken, .

Welkom op de site van yoga-studio Susumna in Nijmegen! Dé studio voor hatha-yoga, yin-yoga en hormoon-yogalessen. Yoga Kula biedt actieve hatha yoga in Nijmegen op een kleinschalige en persoonlijke manier.


Yogastudio Hazenkamp in Nijmegen voor Hatha, Kundalini, Power-Vinyasa Yoga, Meditatie, Zwangerschapsbegeleiding, Tai Chi, Dynamisch bewegen.

Met behulp van yogalessen kun je je even terug trekken uit het leven van alledag, om daarna weer fris en open eraan deel te nemen. Welkom op de site van Hatha Yoga Nijmegen. In het menu vindt je alle lesmogelijkheden en andere informatie.


Hot Yoga is yoga in een warme ruimte. Introductie-aanbieding: Oefen twee weken onbeperkt voor maar euro. In yogapraktijk Ruimte in Zijn in Nijmegen geef ik hatha yogales. Met de naam van de yogapraktijk heb ik het doel dat ik met de yogalessen nastreef tot . Yoga-Aruna verzorgt yogalessen in Nijmegen Oost, Slijk-Ewijk en Druten.


De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftij conditie of ervaring.

Yoga is en rustgevende bewegingsvorm die heilzaam werkt voor lijf en geest. Na een yogales zul je merken dat je je fitter voelt, maar ook een beetje veranderd. Nadi Yoga Nijmegen richt zich op een optimale energiestroom in het lichaam. Nadi Yoga geeft yogalessen op dinsdag en donderdag in Nijmegen.


Voor het les rooster kijk op deze pagina en meld je aan voor een proefles! De yogalessen van Nadi Yoga Nijmegen zijn er voor iedereen, kijk op de site voor meer informatie. Yogastudio Maan is dé plek voor yoga in de Groenestraat in Nijmegen. Yogastudio Maan heeft een ruim cursusaanbod en biedt jou hiermee de gelegenheid . Yoga is een leuk, luchtig en boeiend pad voor je ontwikkeling op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.


Tijdens mijn lessen ligt de focus op de asana's . Je vindt daar ook de yoga die heel Hollywood doet om in vorm te blijven. Turnen, gymnastiek, kinderyoga, peutergym, kleutergym, peuteryoga, ouder-kind-yoga en nog veel meer leuke lessen in Nijmegen en omgeving vind je op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts