vrijdag 12 april 2019

Ruiter fitness

Het paard moet top voor elkaar zijn, terwijl de ruiter er op zit als een zak aardappelen. Ruiterfitness is volgens zijn visie van grote invloed op het resultaat van . Door middel van ruiterfitness helpt Body en Horse ruiters bewust te maken dat paardrijden wel een sport is, en je eigen lichaam een erg belangrijk onderdeel .

Hoewel de meeste ruiters veel tijd en aandacht besteden aan het stretchen en loswerken van hun paar neemt lang niet iedereen de tijd om . Tijdens deze cursus gaan we werken aan de rompstabiliteit, de verbinding tussen het centrum en het bovenlichaam, die zorgt voor . Het belangrijkste 'harnachement' van een ruiter is zijn eigen lichaam! Het feit dat je deze informatie begint te lezen is .

Een videofilmpje met een impressie over de ruiterfitness vind je op de pagina. Voor een leven lang vrijuit en pijnvrij rijden. DOE DE GRATIS RUITERFIT ERVARING MELD JE HIER AAN. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we ons paard in topconditie . Paarden moeten trainen om de vorderingen te kunnen maken die wij voor hen voor ogen hebben. Maar ook de ruiter moet fit zijn, om zijn . Zorg je als ruiter voor een goede training?


En bouw je het paardrijden stap voor stap op? Dan kun je veilig op pad met je paard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts