vrijdag 12 april 2019

Trampoline jumping

Bij een Jumping Fitness work-out worden meer dan 4spieren geactiveer wat meer is dan bij andere duursporten. Jumping Fitness is een intervaltraining op een trampoline. Wij zijn de enige officiële jumping (R) fitness distributeur in Nederland.

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. In deze training voer je traditionele aerobicpassen uit. Kom lekker trampolinespringen op het strand van Rockanje aan Zee op onze mega grote trampoline.


Jong en oud kunnen zich hier helemaal uitleven!

Space Jump Parkstad Trampoline Park is a purpose built trampoline and jump. Ja, er bestaan verschillende lessen, namelijk de jumping fitness en de space . TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio! Zorg dat je minimaal minuten voor de start van je geboekte Free Jumping sessie . Leef je uit op ons mega coole trampolinepark en leer de coolste tricks.


Free jumping bij Jumpcity betekend fun, sport en spanning. Wanneer zijn er freerunning lessen en wanneer kun je vrij op de trampoline springen? Bekijk de tijden en prijzen van trampolinepark Cross Jumps in Breda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts