donderdag 4 april 2019

Fitbit flex waterdicht

Technologie kan je gezond houden, denken ze bij Fitbit. Omdat de Flex waterdicht is, kun je deze ook onder de douche of in bad dragen. All Fitbit trackers are water-resistant, which means they are rain-proof and.

The Fitbit Flex is swim and shower proof. Vind hier alle reviews over de Fitbit Flex Tangerine bij Coolblue. Super, erg motiverend en ook waterdicht, ook met zwemmen. In deze review kijken we uitgebreid naar de Fitbit Flex 2.

Dit is een fitnesstracker die je onder andere kunt gebruiken tijdens het zwemmen. De Fitbit Flex is een volledig waterdichte tracker waarmee gezwommen kan worden. Sterker nog: de Flex zou volgens Fitbit automatisch . De Fitbit Flex is eenvoudig te gebruiken. De band heeft zelf geen beeldscherm, maar werkt met LED lampjes om aan te geven hoeveel je die . In tegenstelling tot zijn voorganger, de Fitbit One, is er geen display waar informatie vanaf te lezen is.


De Fitbit Flex is wel waterdicht, dus ook te . De Fitbit Flex is een waterdichte activiteitstracker, die je middels Bluetooth 4. De Fitbit Charge lijkt veel op de Fitbit Flex en heeft dezelfde functies,.

De Fitbit Alta is niet waterdicht, maar meet wel het aantal stappen dat je . Fitbit komt met de Charge en Flex twee fitnesstrackers. Er zijn verschillende fitness trackers die wel waterdicht claimen te zijn, maar deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts