dinsdag 9 april 2019

Zonnebank assen

Onze zonnebanken maken door middel van uv-b ook vitamine D aan. Wij zijn al jaar en dag de professionele zonnestudio in Assen met ruime openingstijden. Zon en Beautysalon Anneke, oftewel zonnestudio Assen is te vinden in het Peelerpark.

Kijk op onze website voor fotos en meer informatie. De zonnebanken bij zonnestudio Sunday's zijn uitgerust met de speciale blue D-lite technologie die zorgt voor extra vitamine D. Hoge kwaliteit Ergoline zonnebanken,. Zonnebank in Assen, compleet overzicht van zonnebank in Assen.

Klik hier voor alle informatie over zonnebank bedrijven. De openingstijden van alle vestigingen van Sundays in Assen vindt u op. U kunt bij Sunday's advies krijgen over de juiste zonnebank en de juiste duur van uw . Gebruikte) zonnebanken, zonnehemels, sunmobiles, infraroo sauna's, inklapbare zonnebanken, zonnebanklampen, HPA lampen, zonnehemel huren, zonnebank huren.


VE Assen (bezoek uitsluitend op afspraak) E-mail: . Door het jachtige moderne leven zijn mensen steeds meer gericht op ontspanning. Het grote voordeel van de zonnebank is dat je niet alleen ontspant, maar ook . Verwen u zelf tijdens uw verblijf met een bezoek aan ons Fitness-centrum. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze zonnebank.

Wij plegen diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw zonnebank. Wij repareren alle merken zonnebanken, ook voor het vernieuwen van de lampen bent u bij ons aan het goede adres! Henk Jansen - Afrikaweg 4 94TP Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts