donderdag 25 april 2019

Forum reeshof

In de Reeshof (Tilburg) wordt gewerkt aan diverse nieuwbouw appartementen; Stadsplein Forum. Wonen in een modern, markant gebouw, aan een levendig . In de Reeshof, vlakbij het NS station en belangrijke uitvalswegen, staat het nieuwbouwproject Stadsplein Forum.

Onderdeel van Gezondheidscentrum Forum. Wij hopen via deze site extra service en informatie te geven. Voor veel vragen kunt u zo snel antwoord vinden . Stadspleinforum Reeshof, Tilburg (gemeente).

Stadspleinforum Reeshof is het nieuwe. Vanaf zaterdag mei zijn er goodiebags af te halen bij de ondernemers van Stadsplein Forum en Blok A (Ketelhavenplein nabij station Reeshof). Samenwerken aan zorg in het hart van de Reeshof. Welkom op de site van ons vers friethuys Perron 3. Gelegen aan het reeshof station in Tilburg. Wij zijn Clement en Suzanne Storm van 's Gravesande.


Het project Forum Reeshof is een ontwikkeling van WonenBreburg en Van der Weegen Bouw. In dit project komen tal van functies bij elkaar. Wij zijn verhuisd naar het nieuwe Gezondheidscentrum Forum aan het Ketelhavenplein 243.

Fietsers en voetgangers vanuit Witbrant kunnen via het station of . Het eerste koopcontract voor Stadsplein Forum in de Reeshof is december getekend en ook de huurwoningen lopen hard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts