vrijdag 12 april 2019

Spinning rotterdam

Onze spinning lessen in Rotterdam bieden je de kans om intensief te werken aan je conditie. Virtuel spinning, Betterbelly 3x per week trainen met infrarode ban Personal training, Sauna en Powerplate kunt bij Lady's Gym Kralingen terecht. Fit For Free is dé betaalbare sportschool in Rotterdam Noord!

De hele club is in een Fit For Free jasje gestoken en zo zijn o. Niet veel regels, veel fun en variatie en afwisselende lessen. Maak gratis kennis met Active Sports in Rotterdam. Start met Fitness of doe mee aan één van onze groepslessen.

MyGym is een gezellige, kleinschalige sportschool in het centrum van Rotterdam. BBB, Aerobic, Yoga, Steps, Power Pump en Spinning. Welkom bij David Lloyd Rotterdam Centrum. Geniet van een best-in-class fitnessapparatuur, zwembaden, familie-activiteiten en nog veel meer.


Resultaatgerichte en functionele fitness bij Rotterdam centrum. Volg dan een les spinning en kijk hier voor een overzicht van alle fitnesscentra. Na het succes van vorig jaar organiseert de projectgroep van Serious Request ook dit jaar weer een Spinningmarathon in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts