dinsdag 30 april 2019

Dansschool weert

Dansschool Fresh - De dansschool waar plezier voorop staat! Onze docenten nodigen je graag uit voor een proefles in Weert of op een van de andere locaties! De gezelligste dansschool van Weert, die sinds juli 20gerund wordt door Judith Strating.

In deze dansschool kan iedereen leren dansen. In elke dans leert u enkele combinaties, zodat u zich op elke vloer goed kunt redden. Of het nu voor een openingsdans is, of gewoon voor de gezellighei een . Dansen,danslessen,bodyfit,jeugtieners,weert,volwassenen,Groenewoud.

Rick dansschool danst In Berloheem Weert Dans. Ritmische danslessen bij My HealthClub Weert. Ritmische groepslessen in dansvorm zijn in de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Met ingang van januari verhuist The Big X naar My HealthClub aan de Parallelweg 102c te Weert.


Er zijn weer NIEUWE CURSUSSEN gestart. Dansschool gespecialiseerd in de 'Urban' dansstijlen. Hier vind u uitgebreide informatie, foto's en video's over salsa danslessen en workshops bij en door Salsa Club Weert.


Welke lessen worden er gegeven in Nederweert? Breakdance, Streetdance, Kids-Dance, Freerunning, Paaldansen, Groepslessen, Hiphop en nog veel meer .

Zoals je kunt zien is er nog genoeg plek in de volwassenen les van Virgil Nagel in Weert! Virgil Nagel in Weert, Montfortstraat 1 6004GL - Telefoonnummer, informatie en kaart van Virgil Nagel - Rubriek Dansschool. Bij Dansstudio Release wordt op een creatieve manier les gegeven aan jong en oud in gecombineerde dansstijlen (Jazz-dance, Streetdance Hip-hop) waar . WEERT - Op maandag maart waren de RedBull BC One Allstars te gast bij Dansschool Fresh in Weert.


Een overzicht van dansscholen in Weert, Limburg op dansschool. Vind een dansschool in Weert en bekijk de gegevens en locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts