maandag 29 april 2019

G zwemmen

G-zwemmen Uden: zwemmen voor verstandelijk gehandicapten en chronisch zieken en lichamelijk gehandicapten in Uden en omgeving. Vanaf het seizoen 2015-20is er de mogelijkheid om te wedstrijdzwemmen voor met mensen met een verstandelijke beperking bij onze . Wij zijn de Woensdag Avond Groep oftewel de WAG van ZPC De Zeeuwse Kust.

Op de woensdag avond zijn we te vinden in het instructiebad . De clubkampioenschappen van SG De Zeeuwse Kust komen er weer aan. Op de woensdagen december (zwemmen) en 1. Sinds jaren is er bij HPC de mogelijkheid voor mensen met een beperking om te komen zwemmen.

De wedstrijdzwemmers van De Klup Twente uit Almelo en omgeving zijn overgegaan naar de afdeling G-zwemmen van de Veene. De afdeling G-zwemmen is bedoeld voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. Onder het motto: iedereen kan zwemmen, geven we onze . De trainingen van G-zwemmen zijn iedere dinsdag of donderdag, afhankelijk van de groep waarin de zwemmer is ingedeel van 17.


In onderstaande agenda staat aangegeven of er wedstrijden of activiteiten zijn waar de sectie G-zwemmen aan deelneemt. Parantee vzw is een erkende sportfederatie met een aanbod voor alle sporters met een handicap en op alle niveaus van de sportieve piramide, van initiatie tot .

Dan is de KNZB op zoek naar jou: de KNZB zoekt . De vereniging Sport voor Gehandicapten biedt sporten aan voor sporters met een. Film G-Zwemmen Uden 2015: lange versie - Duration: 5:10. Na de samenwerking in het kader van het prioriteitenbeleid van Minister Bert Anciaux in 20en de periode 2008-20zet de Vlaamse Zwemfederatie de . Sinds enige tijd heeft Aqua'een aparte sectie G-zwemmen binnen hun vereniging. Ze bieden ze mensen met een beperking de . WAAR, Sportcentrum De Waterkanten, Sportlaan 2 Lisse. WANNEER, Leszwemmen: Zaterdag, 14:– 14:uur.


Doelgroep Atleten met een motorische, visuele of verstandelijke handicap. Zwemmen in BelgiĆ« Reeds vele jaren worden er in BelgiĆ« wedstrijden . Onder deze slogan startte onze club sinds september 20de afdeling . Tijdens schoolvakanties kunnen de openingsuren wijzigen! Download de folder bij folders en brochures.


Klik hier voor meer info over G-zwemlessen. Sportdienst Gent start in het schooljaar 2016-20met een cursus G-zwemmen. Deze is toegankelijk voor kinderen van tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts