woensdag 17 april 2019

Stiltehuis

Heb je ook wel eens behoefte aan rust en bezinning? Wil je een 'time-out' uit je drukke leven om de boel eens op een rijtje te zetten? Je verblijft samen met andere gasten enkele dagen in het Stiltehuis.

De persoonlijke beleving en ervaring van stilte staat daarbij voorop. Ik zou graag op een reservelijst willen komen, is dat mogelijk? We werken niet meer met een reservelijst.


Het Stiltehuis is er voor mensen van tot en met jaar oud.

De fraters Maristen, van wie het Stiltehuis is, zetten zich al hun hele traditie in voor de vorming . Stiltehuis Pyreneeën: wandelen, bezinning, natuur, eenvoud en stilte beleven, onthaasten, een plek om tot jezelf te komen in de bergen. Tijdens een stilteweekend verblijf je samen met een aantal andere deelnemers in het Stiltehuis. In het weekend staat de persoonlijke beleving en ervaring van . Het Stiltehuis is een oude hoeve, gelegen aan de rand van het dorp in de vallei van de Vesder. C'est la plus ravissante vallée qu'il y ait au monde zou Victor . In en rond het Stiltehuis in Egenhoven wil de KU Leuven ruimte en tijd scheppen voor alle geledingen van het KU Leuven personeel die zich willen afzonderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts