vrijdag 26 juni 2015

Afvallen hoorn

Gezond en verantwoord afvallen dankzij het Cure4Life Center Hoorn. Samen op weg naar een gezond gewicht. Vraag snel een 1e gratis consult aan!

Make It Easy Hoorn, voor Afvallen zonder Lijnen en Moeiteloos Stoppen met Roken in Hoorn. Doe mee aan de afslankchallenge en val 3-6. Wil jij - Kilo Afvallen in weken? Het meeste resultaat behaal je met voeding .

Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in hoorn. Sarah Zandbergen, personal trainer in Hoorn. Specialisme: Krachtopbouw Afvallen Voeding.


Geen maaltijd shakes, zakjes of repen, of dagen lang op stengels bleekselderij knagen maar afvallen en op gewicht blijven op een gezonde en verantwoorde . Start nu met Protiplan onder begeleiding van Monique den Burger bij Afvallen met Monique - Hoorn. Acupunctuur en afvallen, een ideale combinatie. Volgens onderzoekers van TNO neemt het aantal mensen met overgewicht schrikbarend toe.


Sluiten deze goede voornemens aan bij die van jou? Met Straight away sta je er nooit alleen voor!

Bel nu voor een afspraak of stuur een mail . Zo aan het bijna einde van dit jaar willen wij weer even stil staan bij alle verloren kilo's die onze klanten dit jaar achter zich gelaten hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts