woensdag 17 juni 2015

Ademhalingstherapie den haag

Praktijk voor ademtherapie en ontspanningstherapie Den Haag volgens de methode Van Dixhoorn. Honderdduizenden Nederlanders hebben . Onze ademhaling is een bron van levenschenkende, genezende en reinigende energie.

Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Deze vorm van ademtherapie wordt ondersteund door klassieke muziek. Rustige muziek om beter bij je gevoel te. Ademtherapie is een therapeutische methode die gericht is op het bewust en correct. Vaak wordt ademtherapie gebruikt als relaxatietherapie en is het doel om . Ademtherapeut in Den Haag - Vind hier een goede ademtherapeut of ademtherapie in Den Haag en omgeving. Alle ademtherapeuten met foto, info en . Oegstgeest 1979-1995; Eigen Praktijk, te Den Haag sinds 1998.


Buteyko Ademwijzer Training: versterk het zelfgenezend vermogen van het lichaam door een gezonde ademhaling en beter omgaan met stress. De eerste jaren was dit in Ten Boer (Groningen) en daarna in Den Haag. Wegens mijn zwangerschap en de geboorte van mijn tweeling heb ik de praktijk enige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts